Myytävät asunnot

Järjestä tulokset
 • Asunnon ID
 • Hinta
 • Kuva
 • Lisäyspäivä
 • Featured
Ruudukko
Lista

Tahvosentie 10B, Äijälä, Jyväskylä

Tahvosentie 10, Jyväkylä, Keski-Suomi 40520

4Bedroom(s)
1Bathroom(s)
12Picture(s)
1,175
Hieno kohde julkisen liikenteen yhteyksien vieressä sekä lähellä palveluita. Talon rakentajat ovat 15 vuoden kokemuksella talonrakentamisen ammattilaisia. Rakennusmateriaaleina on käytetty laadukkaita, kotimaisia materiaaleja, jotka on valittu pitkän kokemuksen tuntemuksella.
285000€

As Oy Jyväskylän Jyskänranta

Pirttiläntie 16, Jyväskylä, Keski-Suomi 40420

4Picture(s)
2,000
Ennakkomarkkinoinnissa uusi upea koti Jyskässä Päijänteen rantamaisemissa. Huoneistoina on kaksioita, kolmioita ja neljän huoneen asuntoja. Edullista asumista, huoleton kaukolämpö ja vesikiertoinen lattialämmitys. Laadukkaat materiaalit, lattioissa ajatonta tammiparkettia. Molemmissa kerroksissa kylpyhuoneet. Asunnoissa runsaat säilytystilat.
199€
  2 tulosta löydetty.Per sivu

  Uuden kodin ostaminen on iso päätös

  Olemme mukana opastamassa kun uudiskohde muuttuu asunnosta sinun omaksi kodiksi. Saat meiltä henkilökohtaista palvelua, ohjeita ja neuvoja kuinka uutta kotiasi tulisi hoitaa. Näin kotisi pysyy arvokkaana pitkälle tulevaisuuteen.

  Tule tutustumaan paikan päällä

  Uuden kodin tuoksu, puhtaat tasaiset pinnat ja turvallinen ympäristö ovat asioita jotka saavat meidät inspiroitumaan. Tuoksua, viimeisteltyjä pintoja ja ympäristöä emme voi kokea kuvien välityksellä. Siksi kutsummekin sinut tutustumaan rakentamiimme koteihin paikan päällä.

  Muuttovalmis ja huolellisesti rakennettu

  Kaikki Elani-Rakennuksen rakentamat kodit ovat täysin muuttovalmiita. Tutustu Elani-Rakennuksen tapaan rakentaa ja lue miten muuttovalmis koti suunnitellaan.

  Tervetuloa tutustumaan!

  Tule tutustumaan valmiisiin koteihin. Jätä tähän yhteystiedot, niin otamme sinuun yhteyttä. Soittamalla meille saat sovittua suoraan ajankohdan vierailulle.

  Jätä yhteystietosi

  Puhelin

  0400 724620

  Tietoa yrityksestä

  Elani-Rakennus Oy on Jyväskyläläinen rakennusliike. Rakennamme tasokkaasti viimeisteltyjä pari-, rivi- ja omakotitaloja uudiskohteina. Jo 15 vuoden kokemus laadukkaiden talojen rakentamisesta luo varman pohjan ammattitaitomme jatkuvalle kehittämiselle.

  Elani-Rakennus Oy

  Tikkutehtaantie 4,
  40800 Vaajakoski

  Y-tunnus: 2760774-2