Myytävät asunnot

As Oy Jyväskylän Jyskänranta

2,000 m² - Pirttiläntie 16, Jyväskylä, Keski-Suomi 40420

QR koodi
Asunnon kuvaus

Ennakkomarkkinoinnissa uusi upea koti Jyskässä Päijänteen rantamaisemissa. Huoneistoina on kaksioita, kolmioita ja neljän huoneen asuntoja. Edullista asumista, huoleton kaukolämpö ja vesikiertoinen lattialämmitys. Laadukkaat materiaalit, lattioissa ajatonta tammiparkettia. Molemmissa kerroksissa kylpyhuoneet. Asunnoissa runsaat säilytystilat. Asunnon edessä tilaa kahdelle autolle joista toisen saa katokseen. Asfaltoitu piha. Asukkaiden käytössä oma yksityinen ranta-alue. Pintamateriaaleihin vaikutusmahdollisuus. Ota yhteyttä ja tee varauksesi tähän tulevaan RS-kohteeseen. Kohteessa 9 asuntoa. Hinta 199 000 – 309 000

Perustiedot
Talotyyppi : Rivitalo
Asunnon tyyppi : Myydään
Asunnon ID : 1000
Hinta : 199€
Näkymä : Puutarha
Rakennusvuosi : 2018
Tontin koko : 2,000 m²
Ominaisuudet
Lämmistysjärjestelmä
Puutarha
Parveke
Aita
Näkymä
Appliances
Mikroaaltouuni
Hella
Astianpesukone
Osoitekartta
Maa : Jyväskylä
Maakunta : Keski-Suomi
Kaupunki : Jyväskylä
Postinumero : 40420
Katu : Pirttiläntie
Katunumero : 16
Postinumero : 40420
Rakennuksen nimi : Rivitalo
Kerroksen numero : 0
Longitude : E25° 50' 17.7''
Latitude : N62° 14' 7.5''
Lähellä
Ranta 1 minuuttia
Rivitalo Myydään
  • Asunnon ID : 1000
  • Tontin koko : 2,000 m²
  • Visits : 957 in 237 days
199€
Ota yhteyttä välittäjään

Uuden kodin ostaminen on iso päätös

Olemme mukana opastamassa kun uudiskohde muuttuu asunnosta sinun omaksi kodiksi. Saat meiltä henkilökohtaista palvelua, ohjeita ja neuvoja kuinka uutta kotiasi tulisi hoitaa. Näin kotisi pysyy arvokkaana pitkälle tulevaisuuteen.

Tule tutustumaan paikan päällä

Uuden kodin tuoksu, puhtaat tasaiset pinnat ja turvallinen ympäristö ovat asioita jotka saavat meidät inspiroitumaan. Tuoksua, viimeisteltyjä pintoja ja ympäristöä emme voi kokea kuvien välityksellä. Siksi kutsummekin sinut tutustumaan rakentamiimme koteihin paikan päällä.

Muuttovalmis ja huolellisesti rakennettu

Kaikki Elani-Rakennuksen rakentamat kodit ovat täysin muuttovalmiita. Tutustu Elani-Rakennuksen tapaan rakentaa ja lue miten muuttovalmis koti suunnitellaan.

Tervetuloa tutustumaan!

Tule tutustumaan valmiisiin koteihin. Jätä tähän yhteystiedot, niin otamme sinuun yhteyttä. Soittamalla meille saat sovittua suoraan ajankohdan vierailulle.

Jätä yhteystietosi

Puhelin

0400 724620

Tietoa yrityksestä

Elani-Rakennus Oy on Jyväskyläläinen rakennusliike. Rakennamme tasokkaasti viimeisteltyjä pari-, rivi- ja omakotitaloja uudiskohteina. Jo 15 vuoden kokemus laadukkaiden talojen rakentamisesta luo varman pohjan ammattitaitomme jatkuvalle kehittämiselle.

Elani-Rakennus Oy

Tikkutehtaantie 4,
40800 Vaajakoski

Y-tunnus: 2760774-2