Myytävät asunnot

Rivitalo Jyväskylän Jyskänranta

Jyväskylän Jyskänrantaan on rakenteilla 9 upeaa asuntoa yksityisellä ranta-alueella. Saatavilla kaksikerroksisia kaksioita, kolmioita ja neliöitä. Katso vapaat asunnot ja varaa omasi.

Paritalo Sulkutie 18 – Kuokkala

Huippuhieno kohde Jyväskylän palveluiden ääressä, Kuokkalan koulun vieressä. Asunto rakennetaan avaimet käteen periaatteella. Pääset vaikuttamaan suunnitelmiin ja materiaaleihin.

Uuden kodin ostaminen on iso päätös

Olemme mukana opastamassa kun uudiskohde muuttuu asunnosta sinun omaksi kodiksi. Saat meiltä henkilökohtaista palvelua, ohjeita ja neuvoja kuinka uutta kotiasi tulisi hoitaa. Näin kotisi pysyy arvokkaana pitkälle tulevaisuuteen.

Tule tutustumaan paikan päällä

Uuden kodin tuoksu, puhtaat tasaiset pinnat ja turvallinen ympäristö ovat asioita jotka saavat meidät inspiroitumaan. Tuoksua, viimeisteltyjä pintoja ja ympäristöä emme voi kokea kuvien välityksellä. Siksi kutsummekin sinut tutustumaan rakentamiimme koteihin paikan päällä.

Muuttovalmis ja huolellisesti rakennettu

Kaikki Elani-Rakennuksen rakentamat kodit ovat täysin muuttovalmiita. Tutustu Elani-Rakennuksen tapaan rakentaa ja lue miten muuttovalmis koti suunnitellaan.

Tervetuloa tutustumaan!

Tule tutustumaan valmiisiin koteihin. Jätä tähän yhteystiedot, niin otamme sinuun yhteyttä. Soittamalla meille saat sovittua suoraan ajankohdan vierailulle.

Jätä yhteystietosi

Puhelin

0400 724620

Tietoa yrityksestä

Elani-Rakennus Oy on Jyväskyläläinen rakennusliike. Rakennamme tasokkaasti viimeisteltyjä pari-, rivi- ja omakotitaloja uudiskohteina. Jo 15 vuoden kokemus laadukkaiden talojen rakentamisesta luo varman pohjan ammattitaitomme jatkuvalle kehittämiselle.

Elani-Rakennus Oy

Kirrinmäki 2,
40270 Palokka

Y-tunnus: 2760774-2