Myytävät asunnot

Rivitalo Palokan Norolaan

Rakennamme kuuden asunnon rivitalon Palokan Norolan asuinalueelle. Taloyhtiön omalla tontilla on reilusti nurmialuetta takaterassin jatkoksi. Niittymäiseen maisemaan kauniisti porrastuva rivitalo sijaitsee Palokan lähipalveluiden, sekä Palokkajärven ja Touruvuoren läheisyydessä.

Paritalo Jyskä Asmalampi

Rakennamme Jyskän Asmalammen pientaloalueelle kaksi kiinteistömuotoista paritaloa. Asmalampi on valmiiksi rakennettu, rauhallinen asuinalue Jyskän pohjoisosassa Halssilan hiihtomaan ja luontopolkujen läheisyydessä.

Rivitalo Jyväskylän Kauramäkeen

Rakennamme neljän asunnon rivitalon Kauramäen uudelle asuinalueelle. Keljonkankaan uusi koulu ja palvelut löytyvät asuinalueen läheltä ja Kauramäen päiväkoti aivan rivitalon läheisyydestä. Avarat ja valoisat asunnot ovat suunniteltu huolella ja korkealaatuinen työjälki näkyy viimeistellyillä pinnoilla. Koti luovutetaan asumisvalmiina ja piha-alueille tehdään nurmi ja istutukset valmiiksi.

As Oy Vaajakosken Opinkivi

Rakennamme seitsemän asunnon rivitalon Vaajakosken keskustan läheisyyteen. Talon asuntojen takaterassit rajautuvat kauniiseen metsämaisemaan. Rivitalon etupihalle rakentuu myös 9-paikkainen autokatos. Rivitaloyhtiön asunnot lämpenevät ekologisesti ja kustannustehokkaasti maalämmöllä, ja lämpöä jakaa vesikiertoinen lattialämmitys. Huoneistokohtainen ilmanvaihto, lämmöntalteenotto sekä valokuitukaapeli lisäävät asumisen mukavuutta.

Uuden kodin ostaminen on iso päätös

Olemme mukana opastamassa kun uudiskohde muuttuu asunnosta sinun omaksi kodiksi. Saat meiltä henkilökohtaista palvelua, ohjeita ja neuvoja kuinka uutta kotiasi tulisi hoitaa. Näin kotisi pysyy arvokkaana pitkälle tulevaisuuteen.

Tule tutustumaan paikan päällä

Uuden kodin tuoksu, puhtaat tasaiset pinnat ja turvallinen ympäristö ovat asioita jotka saavat meidät inspiroitumaan. Tuoksua, viimeisteltyjä pintoja ja ympäristöä emme voi kokea kuvien välityksellä. Siksi kutsummekin sinut tutustumaan rakentamiimme koteihin paikan päällä.

Muuttovalmis ja huolellisesti rakennettu

Kaikki Elani-Rakennuksen rakentamat kodit ovat täysin muuttovalmiita. Tutustu Elani-Rakennuksen tapaan rakentaa ja lue miten muuttovalmis koti suunnitellaan.

Tervetuloa tutustumaan!

Tule tutustumaan valmiisiin koteihin. Jätä tähän yhteystiedot, niin otamme sinuun yhteyttä. Soittamalla meille saat sovittua suoraan ajankohdan vierailulle.

Jätä yhteystietosi

  Puhelin

  0400 724620

  Tietoa yrityksestä

  Elani-Rakennus Oy on Jyväskyläläinen rakennusliike. Rakennamme tasokkaasti viimeisteltyjä pari-, rivi- ja omakotitaloja uudiskohteina. Jo 15 vuoden kokemus laadukkaiden talojen rakentamisesta luo varman pohjan ammattitaitomme jatkuvalle kehittämiselle.

  Elani-Rakennus Oy

  Kirrinmäki 2,
  40270 Palokka

  Y-tunnus: 2760774-2