Myytävät asunnot

Kerrostalo Jyväskylän Kaarna

Rakennamme Jyväskylän Lohikoskelle kolmikerroksisen pienkerrostalon. Talo rakennetaan vehreälle asuinalueelle, josta löytyvät kaikki arjen tärkeimmät palvelut lähettyviltä. Ekologinen maalämpö lämmittää kotiasi edullisesti.

Rivitalo Kerttulantie 2 – Palokka

Huippuhieno kohde Palokan palveluiden ääressä, valmiiksi rakennetulla Piilolan asuinalueella. Rivitalossa on viisi asuntoa, joista kolme on kolmioita ja kaksi neliöitä. Asunto rakennetaan avaimet käteen periaatteella ja se on valmistunut kesällä 2020.

Uuden kodin ostaminen on iso päätös

Olemme mukana opastamassa kun uudiskohde muuttuu asunnosta sinun omaksi kodiksi. Saat meiltä henkilökohtaista palvelua, ohjeita ja neuvoja kuinka uutta kotiasi tulisi hoitaa. Näin kotisi pysyy arvokkaana pitkälle tulevaisuuteen.

Tule tutustumaan paikan päällä

Uuden kodin tuoksu, puhtaat tasaiset pinnat ja turvallinen ympäristö ovat asioita jotka saavat meidät inspiroitumaan. Tuoksua, viimeisteltyjä pintoja ja ympäristöä emme voi kokea kuvien välityksellä. Siksi kutsummekin sinut tutustumaan rakentamiimme koteihin paikan päällä.

Muuttovalmis ja huolellisesti rakennettu

Kaikki Elani-Rakennuksen rakentamat kodit ovat täysin muuttovalmiita. Tutustu Elani-Rakennuksen tapaan rakentaa ja lue miten muuttovalmis koti suunnitellaan.

Tervetuloa tutustumaan!

Tule tutustumaan valmiisiin koteihin. Jätä tähän yhteystiedot, niin otamme sinuun yhteyttä. Soittamalla meille saat sovittua suoraan ajankohdan vierailulle.

Jätä yhteystietosi

  Puhelin

  0400 724620

  Tietoa yrityksestä

  Elani-Rakennus Oy on Jyväskyläläinen rakennusliike. Rakennamme tasokkaasti viimeisteltyjä pari-, rivi- ja omakotitaloja uudiskohteina. Jo 15 vuoden kokemus laadukkaiden talojen rakentamisesta luo varman pohjan ammattitaitomme jatkuvalle kehittämiselle.

  Elani-Rakennus Oy

  Kirrinmäki 2,
  40270 Palokka

  Y-tunnus: 2760774-2