Valmistuneet kodit

Tutustu aiemmin valmistuneisiin, asiakkaille luovutettuihin koteihin.

Elani rakentaa muuttovalmiita ja terveitä koteja. Kestävä ja kuiva koti syntyy oikeista valinnoista rakentamisen aikana. Omannäköisen siitä tekee valitsemasi materiaalit ja sisustusratkaisut.

”Yhteistyö Elanin kanssa sujui tosi hienosti, ihan alusta projektin loppuun saakka ja oikeastaan siitä eteenpäinkin.” – Tiia Masalin

Puuverhoiltu kerrostalo Kaarna

Rakensimme puuverhoillun Kaarnan sijainniltaan vehreälle Lohikosken Lahjaharjun pienalueelle. Kerrostalo valmistui vuonna 2021. Tutustu videolta Elanin tarinaan ja arkkitehdin kommentteihin kerrostalosta.

Humisevien honkien mukaan nimetyn Kaarnan uniikki design kunnioittaa sekä rakennettua, että luonnollista ympäristöä.

opinkivi-valmis-takapiha

Rivitalokoteja Vaajakosken keskustan läheisyyteen

Rakensimme seitsemän asunnon rivitalon Vaajakosken keskustan läheisyyteen. Talon asuntojen takaterassit rajautuvat kauniiseen metsämaisemaan. Rivitalon etupihalle rakentui myös 9-paikkainen autokatos.

sisäpiha

Rivitalo Vaajakosken Opinharju

Rakensimme Vaajakosken Opinharjulle kolmen talon rivitaloyhtiön, josta löytyy asuntoja kaksiosta neliöön. Päiväkoti, liikuntapaikat ja Vaajakosken palvelut löytyvät läheltä, Vaajakummun koulu aivan nurkan takaa. Taloyhtiön lämmönlähde on energiatehokas ja ekologinen maalämpö.

Uuden kodin ostaminen on iso päätös

Olemme mukana opastamassa kun uudiskohde muuttuu asunnosta sinun omaksi kodiksi. Saat meiltä henkilökohtaista palvelua, ohjeita ja neuvoja kuinka uutta kotiasi tulisi hoitaa. Näin kotisi pysyy arvokkaana pitkälle tulevaisuuteen.

Tule tutustumaan paikan päällä

Uuden kodin tuoksu, puhtaat tasaiset pinnat ja turvallinen ympäristö ovat asioita jotka saavat meidät inspiroitumaan. Tuoksua, viimeisteltyjä pintoja ja ympäristöä emme voi kokea kuvien välityksellä. Siksi kutsummekin sinut tutustumaan rakentamiimme koteihin paikan päällä.

Muuttovalmis ja huolellisesti rakennettu

Kaikki Elani-Rakennuksen rakentamat kodit ovat täysin muuttovalmiita. Tutustu Elani-Rakennuksen tapaan rakentaa ja lue miten muuttovalmis koti suunnitellaan.

Katso tällä hetkellä myynnissä olevat kodit